oldalak

2021. december 14., kedd

BÉKE VEGYSZER

Az aggodalmakat nehéz felszámolni. Néhányat elpusztítasz, és úgy tűnik, hogy a semmiből újabbak özönlenek be. Szinte kiharapják belőled az életet. Ahogyan hangyamérget használsz a házadat ellepő kártevők elpusztítására, úgy kell a béke vegyszerét használnod az aggodalmas gondolatok elpusztítására. Minden alkalommal, amikor az aggodalmak raja betolakszik hozzád, utasítsd vissza, hogy háborgassanak, és várj nyugodtan, keresve az orvosságot. Permetezd le a megjelenő aggodalmakat a béke erőteljes vegyszerével.

Ezt a béke vegyszert nem lehet megvásárolni egyetlen drogériában sem. A mindennapi koncentrációs gyakorlatod csendjében kell előállítanod. Ez a béke vegyszer az áhított nyugalom és a bánat-gyilkos, visszafogott boldogság égető savainak vegyülete. A nyugalom és a visszafogott boldogság savát az önfegyelem és az állandó próbálkozások laboratóriumában kell előállítani.

A gondokat a nyugalom és a visszafogott boldogság kábítja el, de az állhatatos béke állandó művelése teljesen kiirtja. Az aggodalmakat nem lehet elfojtani több aggodalommal vagy az elfojtásukért zajló őrült rohanással, de minden aggodalom-kártevőt el lehet pusztítani az erős béke ápolásának szokásával.

 #YOGANANDA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése