oldalak

2022. december 31., szombat

ELJÖTT AZ ÚJ ÉV!





Eljött az Új Év, hogy üdvözöljön Téged…

...új reményekkel, új elszántsággal, új tenni akarással, új tevékenységekkel. Az Új Év Templomában újítsd meg a benned rejlő Isten elrejtett korlátlan ereje iránti tiszteletedet. A megpróbáltatások nyomai és a bánat tátongó szakadékai a múlt sötét éjszakájában immár mögötted maradtak - most belépsz az Új Esztendő újjászületett reménységének nappali fényébe. Vesd le magadról az elmúlt évek romlott gondolatainak köntösét; szüless újjá az Új Év életerős megélésébe.

Az Új Évben a siker reményeivel kapcsolatos minden sajnálkozást át kell alakítanod az új eredmények boldogságává. A régi bánatokat és csalódásokat az elmúlt év sírboltja alá kell temetned. A csüggedés sötét banditái nem maradhatnak tovább, hogy ellopják a siker iránti vágyad gazdagságát.

Az Új Év minden napjának az új élet, az új bölcsesség és az új boldogság Istenének oltárává kell válnia. Az Új Év minden napjának reményt és vidámságot kell hoznia önmagad és az egész emberiség számára.

Fogd ki a múltbeli tapasztalatok tengeréből a jó élmények összes megmentett kincsét, és használd fel őket arra, hogy az Új Évben új eredményeket szerezhess általuk. Az Új Év kertjében műveld a jól megtervezett új tevékenységek magvait, amíg a változatos sikerek illatozva virágzó növényeivé nem növekednek. Legyen az Új Év minden napja egy-egy lépés felfelé az Önmegvalósításod létráján. Az Új Év minden napját tedd jobbá, mint az előzőt, hogy nagyobb erőfeszítéseket tehess az üzleti sikerekért, a családi boldogságért, és az Istennel való egyre újabb öröm-kapcsolat növeléséért a meditációban. A régi év elmúlt, de az Új Év tele van kincsekkel, amelyeket fel tudsz használni.

Temesd el a kudarc rossz szokását a régi év sírboltjába, és teremtsd újjá életenergiádat az új év vitalitásában. Terjessze az Új Esztendő megújult életetek és megújult erőtök példáját és üzenetét az egész Teremtés számára.

- Paramhansa Yogananda -
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése