oldalak

2021. március 10., szerda

ILLUMINÁCIÓ

 

Tüzet tápláló tűz.

Mindenki tudja, hogy a fa meggyújtása tüzet csihol. De amikor a tűz táplálja a tüzet, ritka alkalom, amely a legnagyobb fényességet eredményezi. Két láng egyesül, és együtt olyan fényesen világítanak, amire külön-külön nem lettek volna képesek.

Közösségi tevékenységre vetítve ez azt jelenti, hogy amikor valaki együttműködik másokkal, akkor az eredményeik messze meghaladják az egyének által elérhetőeket. Ez a helyzet harmóniát igényel, amely ötleteket, inspirációt termel, valamint lendületet a növekedéshez és cselekvéshez. Ha az erők egyesítése megfelelő, akkor az eredmények hasonlatosak a tűz táplálta tűz esetéhez, és bevilágítják az egész világot.

Időnként az egyesítés éppen két emberre vezethető vissza. Ha ketten egyesítik erőiket, egyéniségük feláldozása helyett csak erejüket adva egy vállalkozásba, akkor csodálatos helyzet áll elő, amely mások javára szolgál, és a két embert is nagyobb növekedésre bátorítja.

A tűz táplálta tűz jelentheti az érintett energiák villámgyors kimerülését is. Óvatosság szükséges, hogy ne veszítsük el egyéniségünket semmilyen egyesülésben. Az eszme az egyesítés, nem a beolvasztás. Nem érdekes, mi minden érhető el, ha összefogunk másokkal, bölcs, ha emlékszünk rá, hogy mindannyian függetlenül járjuk ezt az ösvényt. Az utazás végső igazságával és a végső jutalmakkal egyedül kell szembenéznünk.

TENG MING-TAO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése